Nieuws over Drents Glasvezel Collectief en Glasvezel Buitenaf - Taarlo

Ga naar de inhoud
Internet Glasvezel
Campagne voor glasvezel in Noordoost Drenthe op 1 oktober gestart.
Op woensdagavond 4 oktober 2017 is de ‘Stichting Drents Glasvezel Collectief’ (DGC), het nieuwe samenwerkingsverband met andere initiatieven uit de noord-oostelijke regio van Drenthe, officieel van start gegaan.
Dit gebeurde op de eerste bestuursvergadering van de stichting in het dorpshuis van De Groeve.

Vanuit DGC is al snel besloten om een partner te zoeken die ons maximaal kan ontzorgen bij de aanleg en exploitatie van een glasvezelnetwerk. Die partner is gevonden in Glasvezel Buitenaf (GB).

Op 1 oktober 2018 is de campagne van DGC/GB gestart. Alle informatie daarover vind je op de pagina´s voor onze regio Noordoost Drenthe op de website van Glasvezel Buitenaf.

Op 17 december 2018 bleek 49,6% van de huishoudens in het gebied een abonnement te hebben afgesloten bij een van de 5 providers, de aanleg van Glasvezel gaat voorjaar 2019 beginnen!


Overleg met ambassadeurs en lokale verkopers
Heeft u nog vragen over zoek dan contact met een van de werkgroepleden/ambassadeurs (glasvezel@taarlo.net) of neem contact op met een van lokale verkopers. Deze laatste kunnen u goed adviseren over allerlei technische zaken. De werkgroep Glasvezel Taarlo heeft contact met:
 • Computerservice Assen
  Wiltonstraat 10
  9403 AV  Assen
  0592 710464 / info@computerserviceassen.nl

 • HaarmanB ICT
  Het Rocht 65
  9481 HJ  Vries
  0592 580170/ support@haarmanb-ict.nl

Terug naar de inhoud